ویزای شینگن

اخذ ویزای تضمینی شینگن حتی ریجکتی

دریافت ویزای توریستی از کشورهای اتحادیه اروپا

ویزای تضمینی شنگن
ویزای تجاری و توریستی

بازگشت تضمینی کل مبلغ در صورت عدم صدور ویزا
تهیه Guarantee Letter یا همان نامه تضمین که منجر به اخذ قطعی ویزا برای شما می شود
در صورت درخواست ویزای تجاری برای شما دعوتنامه تجاری و در صورت درخواست ویزای توریستی برای شما دعوتنامه توریستی صادر می شود.
دعوتنامه تجاری به تعداد محدود در هر ماه

شرایط و مدارک مورد نیاز( اصل و کپی ) جهت اخذ  :

  1. اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  3. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  4. روزنامه رسمی (در صورت وجود)آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد .
  5. پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  6. اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی .
  7. کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی  .
  8. لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی .
  9. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی .
  10. برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد، زمینه فعالیت شرکت.
  11. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود ) .

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02122669464

02122669460

02122669459

 

مطالب مرتبط: