اقامت دانمارک از طریق سرمایه گذاری

اقامت دانمارک از طریق سرمایه گذاری ما می توانیم در دانستن قوانین دانمارک، مسائل مهاجرتی، و در گرفتن اجازه اقامت دانمارک به شما کمک کنیم. زمانی که شرکت تاسیس می کنید، می توانید اجازه اقامت موقت برای کار و زندگی را به مدت یک سال و قابل تمدید برای ۵ […]

ادامه مطلب
Rate this post