ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا : 1-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی 2-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید 3- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند 4- گردش حساب […]

ادامه مطلب
Rate this post

مزایای ویزای ۵ ساله کانادا

ویزای توریستی کانادا که بصورت مولتی پنج ساله صادر میگردد(تا پایان تاریخ انقضای گذرنامه)، برای افراد دارای سابقه سفر مناسب و وضعیت پایدار شغلی و مالی ، شرایطی را فراهم می نماید که می توانند علاوه بر تجربه بازدیدجاذبه های بی نظیر توریستی ، اطلاعات مفیدی در خصوص کارآفرینی و […]

ادامه مطلب
Rate this post