شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا

شرایط سرمایه گذاری در مالتا و اخذ اقامت خرید ملک به ارزش 350.000یورو حداقل برای پنج سال،یا اجاره پنج ساله ی ملکی به مبلغ 16000یورو در سال. کمک به توسعه ملی و اجتماعی سرمایه گذاری در سهام(اوراق قرضه) به مدت پنج سال به ارزش 150.000یورو در خواست ها باید براساس […]

ادامه مطلب
Rate this post