اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اتریش الزام به حضور حداقل 6 ماه در سال الزام به ثبت نام و حضور فرزندان در مدارس الزام به اجاره واقعی ملک صدور اقامت 1 ساله در بدو ورود بعداز یکسال دوباره یکساله تمدید و سپس اقامت 3 ساله دریافت می نمایید.  اقامت های تحصیلی به اقامت دائم […]

ادامه مطلب
5 (100%) 2 votes