ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا :

1-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

2-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

3- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

4- گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

5- ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

6- ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

7- تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

در نظر داشته باشیدکه داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

اخذ ویزای کانادا
پناهندگی کانادا تضمینی
پیکاپ پاسپورت کانادا در آنکارا
مدارک لازم پیکاپ ویزای کانادا
مدارک ویزای کانادا
مدت زمان ویزای توریستی کانادا
مولتی کانادا
هزینه ویزای توریستی کانادا
وقت سفارت کانادا
ویزای کانادا
ویزای کانادا از ارمنستان
ویزای کانادا تحصیلی
ویزای کانادا تضمینی
ویزای کانادا توریستی
ویزای کانادا سرمایه گذاری
ویزای مولتی کانادا

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

اخذ فوری ویزای ۵ ساله کانادا اخذ ویزای کانادا ویزای مولتیپل یا توریستی 5 ساله کانادا ویزای مولتی 5ساله کانادا چیست اقامت 5 ساله کانادا و ویزای کانادا چگونه ویزای توریستی کانادا را دریافت کنیم مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا هزینه ویزای مولتی کانادا ویزای مولتیپل کانادا چیست ویزای مولتیپل کانادا تضمینی مزایای ویزای مولتی کانادا ویزای 5 ساله مولتی کانادا ویزای مولتی توریستی کانادا ویزای کانادا تضمینی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *