ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

کشور پرتغال در اکتبر 2012 ، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد و به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به 26 کشور عضو شینگن در اروپا سفر کند. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از 6 سال اقامت کسب خواهند کرد.

شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال به شرح زیر می باشد:

  • درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد و به شکل قانونی در کشور اقامت داشته باشد.
  • درخواست کننده نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  • درخواست کننده باید حداقل 25 سال سن داشته باشد.
  • درخواست کننده باید از نظر عدم داشتن سوء پیشینه چک شود.
  • درخواست کننده باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کند:
    • املاک و مستغلات خریده باشد( مسکونی، تجاری یا قطعه زمین)حداقل به میزان 500,000  یورو ( بدون امکان گرفتن وام )؛ یا
    • انتقال 1,000,000  یورو به بانک پرتغال. این سرمایه گذاری باید حداقل 5سال در این کشور باشند ( یا تا زمانی که حق شهروندی به درخواست کننده اعطاء گردد).

 

مزایای ویزای طلایی

  • زمان رسیدگی به پرونده توسط دولت 30 روز می باشد ( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت)
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد ( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.)
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد ( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد)
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است ( یک هفته در سال)
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.
 اقامت اسان اروپا مهاجرت به کانادا استرالیا
اران مهر
تلفن: 02126293449
02126293418

ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری اقامت پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک برنامه ویزای طلایی پرتغال ویزای طلایی کشور پرتغال مزایای ویزای طلایی پرتغال مهاجرت به پرتغال اخذ اقامت کشور پرتغال ویزا و اقامت در پرتغال ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال مهاجرت به اروپا از طریق ویزای طلایی پرتغال شرایط اقامت پرتغا

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *