ویزای شینگن توریستی

دریافت ویزای توریستی از کشورهای اتحادیه اروپا

برای راهنمایی و مشاوره تماس بگیرید

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن توریستی

  • اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  • اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  • روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد در صورت وجود
  • پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  • اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی
  • کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی
  • لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی
  • برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی
  • برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد زمینه فعالیت شرکت
  • پاسپورت قدیمی (در صورت وجود )
  • چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ……. میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸ —- ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۰۷

ریجکت شدن ویزا یعنی چه ؟

ریجکت شدن ویزا یعنی چه ؟ قبول نکردن ویزا و رد شدن ویزا یعنی سفارت مربوطه با سفر شما موافقت نکرده

مواردی که باعث رد شدن درخواست ویزای شنگن می شود

ریجکت شدن از طرف یک سفارت برای شخص متقاضی مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت، چرا که با مراجعه به سفارت های دیگر جهت اخذ ویزا عمدتا به رد شدن مجدد منتهی می گردد، بنابراین از شما خواهشمندیم که با متخصصین با تجربه در این زمینه مشاوره کنید تا از بروز این چنین مشکلاتی جلوگیری کنید. اگر افسر کنسولی نتواند اطلاعات مورد نیاز متقاضی را به طور کامل دریافت کند، درخواست اخذ ویزا را رد می کند و تشخیص می دهد فرد متقاضی صلاحیت دریافت ویزا را ندارد.

دلایل رد شدن ویزای شنگن

  1. اسناد جعلی

  2. اقدامات جنایی

  3. توضیح ناکافی برای هدف سفر و شرایط اقامت

  • ناتوانی در ارائه اسناد و مدارک در مورد هدف از سفر و اقامت در منطقه شنگن
  • عدم انطباق اشتغال و صلاحیت حرفه ای با وضعیت مالی ارائه شده
  • از دست دادن دوره درخواست ویزا در انطباق با برنامه سفر ارائه شده
  1. پاسپورت آسیب دیده

  2. پاسپورت نامعتبر

  • فقدان برنامه و هدف سفر

قبل از ارسال درخواست حتما طرح مناسبی از خود را در منطقه شنگن ارائه دهید، موارد زیر رد خواهند شد:

  • استفاده از سفارت اشتباه از منطقه شنگن (که نمی توانند به تعیین مقصد اصلی سفر خود در منطقه شنگن کمکی کنند)
  • قادر نبودن به اثبات رزرو داشتن محل اقامت برای هر شب اقامت در منطقه شنگن
  • قادر نبودن به ارائه بلیط پرواز رزروی برای هر متقاضی (هنگام سفر گروهی)
  1. نامه مرجع نامعتبر

  • ارائه نامه رسمی که سه ما از تاریخ صدور آن گذشته باشد.
  • ارائه یک نامه رسمی که مهر و امضای نویسنده نامه نداشته باشد.
  1. عدم اثبات توانایی امرار معاش

  • عدم ارائه صورت های مالی بیشتر از یک ماه از تاریخ صدور آن
  • عدم ارائه بیانیه ای از حساب جاری خود (ارائه اظهارات کارت اعتباری)
  • نداشتن بودجه کافی در صورتهای مالی ارائه شده
  • عدم ارائه چک مسافرتی معتبر
  1. سند ازدواج یا تولد غیر قابل قبول

  • عدم ارائه گواهی تایید شده توسط مقامات رسمی، به عنوان مثال وزارت كشور
  • عدم ارائه گواهی به زبان غیر انگلیسی ترجمه توسط مترجم مجاز
  • عدم اثبات گواهی مدنی (ارائه یک سند مذهبی)
  • عدم توانایی در ارائه گواهی پدر و مادر کودک
  1. بیمه مسافرتی نامعتبر

اقامت اروپا

2 پاسخ به “ویزای شینگن توریستی”

    1. نداشتن دلیل محکم و قانونی برای برگشت خود از کشور مورد نظر است و این امر گرفتن ویزا را برای ما غیر ممکن می سازد ،

      اگر نتوانیم دقیقا با شواهد و مدارکی محکم ثابت کنیم که برنامه ی کوتاه یا بلند مدت ما ،برای ما و کشور مورد نظر سودی ندارد مطمئنا ویزای ما رد خواهد شد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *