ویزای ایرلند

ویزای دانشجویی برای ایرلند / اقامت ایرلند بعد از ۵سال/موقعیت عالی شغلی
گرفتن ویزای دانشجویی و اقامت استرالیا و نیوزلند دشوارتر از گذشته شده است.
به عنوان جایگزین در حال تلاش برای ویزای دانشجویان بالای ۱۸سال ایرلند هستم.
در ایرلند امکان ادامه تحصیل به بهترین شکل در تمامی رشته ها به علاوه دوره کار آموزی (رایگان و غیر رایگان)در هنر،علوم پایه،بازرگانی،مهندسی،حقوق ،تجارت و علوم کامپیوتری وجود دارد.
بعد از سال دوازدهم تحصیلی (ریاضی،علوم و زبان انگلیسی(۱۸سالگی))طول تمامی دوره ها اعم از اجباری و اختیاری ۳تا۴سال میباشد،شهریه سالانه بین ۱۰۰۰۰یورو تا ۱۲۰۰۰یورو می باشد.
دانشجویان میتوانند ۲۰ساعت در هفته در حین تحصیل و ۴۰ساعت در هفته در حین تعطیلات کار کنند .
بعد از اتمام تحصیلات میتوانند ویزای کار یکساله بگیرند و کارفرمایی که میتواند مجوز کار دوساله و سپس سه ساله بگیرند و بعد از آن دانشجو میتواند برای اقامت ایرلند بدون هیچ شرط دیگری اقامت دائم بگیرد(در مجموع بعد از ۵سال اقامت موقت در ایرلند )
ایرلند موقعیت بسیار مناسبی برای افراد خواهان تحصیل در رشته پزشکی داراست، مناسب برای افراد بالای ۱۸سال ،افراد دارای ۱۲سال سابقه تحصیلی (علوم،ریاضی و زبان انگلیسی)
هزینه های جاری ماهانه شامل اجاره،غذا،رفت و آمد و غیره ۱۰۰۰یورومی باشد که امکان کسب همین میزان درآمد با گرفتن کار نیمه وقت امکان پذیر است (عمدتاً کار در رستوران ها(پیشخدمت)کار در بارها،خدمات هتل )

 

.تمامی رشته های تحصیلی شامل:مهندسی ،حقوق،تجارت ،بازاریابی،پزشکی،مدیریت هتلداری ،علوم کامپیوتر و …
به دلیل وضعیت مالی گرفتن ویزا تا ۵سال بعد امکان پذیر است.

 

 

 

اخذ اقامت و پاسپورت کشور ایرلند اخذ ویزای ایرلند اطلاعات ویزا و مهاجرت برای ایرلند اقامت ایرلند قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایرلند کار در ایرلند مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری ایرلند مهاجرت به ایرلند مهاجرت تحصیلی به ایرلند ویزا و اقامت در ایرلند ویزای توریستی ایرلند ویزای کار ایرلند

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *