ویزای ایرلند

ویزای ایرلند
1.5 (30%) 2 votes

ویزای ایرلند

ویزای دانشجویی برای ایرلند

اقامت ایرلند بعد از ۵سال

موقعیت عالی شغلی
گرفتن ویزای دانشجویی و اقامت استرالیا و نیوزلند دشوارتر از گذشته شده است.
به عنوان جایگزین در حال تلاش برای ویزای دانشجویان بالای ۱۸سال ایرلند هستم.

امکان ادامه تحصیل

در ایرلند امکان ادامه تحصیل به بهترین شکل در تمامی رشته ها به علاوه دوره کار آموزی (رایگان و غیر رایگان)در هنر،علوم پایه،بازرگانی،مهندسی،حقوق ،تجارت و علوم کامپیوتری وجود دارد.

بعد از سال دوازدهم تحصیلی (ریاضی،علوم و زبان انگلیسی(۱۸سالگی))طول تمامی دوره ها اعم از اجباری و اختیاری ۳تا۴سال میباشد،شهریه سالانه بین ۱۰۰۰۰یورو تا ۱۲۰۰۰یورو می باشد.
دانشجویان میتوانند ۲۰ساعت در هفته در حین تحصیل و ۴۰ساعت در هفته در حین تعطیلات کار کنند .

بعد از اتمام تحصیلات میتوانند ویزای کار یکساله بگیرند و کارفرمایی که میتواند مجوز کار دوساله و سپس سه ساله بگیرند و بعد از آن دانشجو میتواند برای اقامت ایرلند بدون هیچ شرط دیگری اقامت دائم بگیرد(در مجموع بعد از ۵سال اقامت موقت در ایرلند )

ایرلند موقعیت بسیار مناسبی برای افراد خواهان تحصیل در رشته پزشکی داراست، مناسب برای افراد بالای ۱۸سال ،افراد دارای ۱۲سال سابقه تحصیلی (علوم،ریاضی و زبان انگلیسی)
هزینه های جاری ماهانه شامل اجاره،غذا،رفت و آمد و غیره ۱۰۰۰یورومی باشد که امکان کسب همین میزان درآمد با گرفتن کار نیمه وقت امکان پذیر است (عمدتاً کار در رستوران ها(پیشخدمت)کار در بارها،خدمات هتل )

.تمامی رشته های تحصیلی شامل:مهندسی ،حقوق،تجارت ،بازاریابی،پزشکی،مدیریت هتلداری ،علوم کامپیوتر و …
به دلیل وضعیت مالی گرفتن ویزا تا ۵سال بعد امکان پذیر است.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

اقامت اسان اروپا مهاجرت به کانادا استرالیا
اران مهر

انواع ویزای اقامت استرالیا
تلفن: 02126293449
02126293418


1.5 (30%) 2 votes

نویسنده مطلب admin