مزایای ویزای ۵ ساله کانادا

ویزای توریستی کانادا که بصورت مولتی پنج ساله صادر میگردد(تا پایان تاریخ انقضای گذرنامه)، برای افراد دارای سابقه سفر مناسب و وضعیت پایدار شغلی و مالی ، شرایطی را فراهم می نماید که می توانند علاوه بر تجربه بازدیدجاذبه های بی نظیر توریستی ، اطلاعات مفیدی در خصوص کارآفرینی و سرمایه گذاری ، بررسی فرصتهای آموزشی برای فرزندان و برنامه ریزی مهاجرت کسب نمایند.

شما با این ویزا می توانید هر بار که به کانادا وارد شدید ۶ ماه در خاک کانادا بمانید.

شرایط دریافت ویزای ۵ ساله توریستی برای والدینی که فرزندان خود را برای تحصیل به کانادا اعزام میکنند بسیار ساده تر خواهد بود

✅شما با این ویزا میتوانید

🔰خانه بخرید.

🔰خانه اجاره دهید و یا اجاره کنید.

🔰حساب بانکی در کانادا باز کنید.

🔰در دوره های آموزشی شش ماهه و یا کمتر شرکت کنید.

🔰در مصاحبه های شغلی شرکت کرده و شانس خود را برای کار در کانادا افزایش دهید.