مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال

معافیت از اقامت فیزیکی در کشور پرتغال
امکان سفر آزاد و بدون ویزا به تمام کشورهای اروپایی عضو اتحادیه اروپا
امکان اخذ اقامت دائم بعد از ۵ سال و تابعیت پس از ۶ سال
دسترسی به آموزش و تحصیلات رایگان در سراسر اتحادیۀ اروپا
دسترسی به بیمه‌های بهداشتی رایگان در پرتغال و اتحادیۀ اروپا
بدون محدودیت در سرمایه گذاری یا فرصت های شغلی

برای اخذ اقامت پرتغال ، متقاضی می بایست  سال اول ٧ روز و در دو سال بعدى ١٤ روز در سال در کشور پرتغال اقامت داشته باشد

واجدین شرایط اخذ اقامت

در روش سرمایه گذاری علاوه بر فرد متقاضی، همسر، فرزندان زیر ۱۸سال، پدر و مادر و همچنین خواهر و برادر تحت تکفل و واجدالشرایط دریافت اقامت می باشد. لازم به ذکر می باشد فرزندان بالای ۱۸ سال که از نظر مالی وابسته و یا در حال تحصیل هستند شامل دریافت اقامت نیز می باشد

ویزای طلایی پرتغال از طریق خرید ملک و مستغلات

برای سرمایه گذاری از طریق ملک باید بین ۲۸۰ هزار  تا ۵۰۰ هزار یورو  سرمایه گذاری کرد که بستگی به ملک و محل ملک دارد. برای املاک جدید حداقل ۵۰۰ هزار  یورو و ملک هایی که بیش از ۳۰ سال قدمت دارد ۳۵۰ هزار  یورو هستند. ملک هایی که ۳۰ سال قدمت دارند اما در مناطقی کمتراز ۱۰۰ کیلومتر مربع واقع شده باشد حداقل ۲۸۰ هزار  یورو می باشد. متقاضی با استفاذه از این روش می تواند برای اقامت اعضای خانواده خود نیز اقدام کند. این اقامت هر ۲ سال قابل تمدید است

به شرطی که فرد هر دو سال به مدت ۲ هفته در پرتغال حضور داشته باشد

اقامت دائم و تابعیت

یکی از گزینه های جذاب در مورد پرتغال این است که بعد از ۵ سال اقامت دائم  و پس از ۶ سال تابعیت می دهد بدون اینکه در این کشور حضور داشته باشید. همچنین امکان تحصیل، کار و حتی زندگی در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای فرد وخانواده وجود دارد

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

اقامت اسان اروپا مهاجرت به کانادا استرالیا
اران مهر
تلفن: 02126293449
02126293418

02126211145

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *