مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارك لازم برای درخواست ويزای كانادا طبق قوانین سفارت کانادا

گذرنامه (پاسپورت)
اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
تكميل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
عكس (4*6) زمينه سفيد كاملا از روبه رو و عينك (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)

عكس ها نبايد اسكن و روتوش شده باشند.

عكس هايی كه با شرايط فوق مطابقت نداشته باشند تحويل گرفته نخواهند شد .

شناسنامه
مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
مدارک فرزندان
در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید.
مدارك درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال 14-2013
بيمه مسافرتی
اصل مدارك جهت روئيت و كنترل در روز مصاحبه بايد همراه مسافر باشد.
پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
ویزای شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *