شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا

شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا
5.0
04

شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا

شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا خرید ملک به ارزش 350.000یورو حداقل برای پنج سال،یا اجاره پنج ساله ی ملکی به مبلغ 16000یورو در سال.

کمک به توسعه ملی و اجتماعی

سرمایه گذاری در سهام(اوراق قرضه) به مدت پنج سال به ارزش 150.000یورو
در خواست ها باید براساس مقررات بین المللی باشد و با مراجعه به مراجع قانونی اسناد زیر را همراه داشته باشند.
گواهی سلامت برای تمام متقاضیان که مبنی بر عدم ابتلا به بیماری های مسری است،دارا باشند.
گواهی معتبر پلیس.
تاییدیه ی حمایت مالی افراد 18سال.
صلاحیت لازم
۱)گواهی پلیس صادر شده توسط مقامات صالح در کشور مبدا و یا کشوری که متقاضی در ان برای مدت شش ماه

۲)متقاضی و وابستگان او در دادگاه نباید مجرم شناخته شوند.
۳)متقاضیان در زمان درخواست نباید در لیست پلیس بین الملل جنايي باشند.
۴)متقاضيان نبايد تهديد براي امنيت ملي،سياست عمومي يا سلامت عمومي باشند.
۵)متقاضيان نبايد تحت اتهاماتي چون:پول شویی،تروریست و دیگر جرایم باشد.
متقاضیان نباید جرم های زیر از قبیل‌:
کودک آزاری
تجاوز به عنف
آدم ربایی
مرتکب شده باشند .
متقاضیان نباید مجرم شناخته بشوند .
مراحل درخواست
هردرخواست باید مستقیما ویا از طریق نماینده ارائه شود .

اشنايي با مالتا
🇲🇹 🇪🇺🇲🇹🇪🇺🇲🇹🇪🇺🇲🇹🇪🇺

اشنايي با مالتا  مالتا یک کشور اروپایی و توریستی است در قلب دریای زیبای مدیترانه با آب و هوای دلپذیر و سواحلی زیبا که میتواند بهترین امکانات تفریحی را در اختیار علاقه مندان قرار دهد.

‏🇪🇺 همچنین مالتا عضو اتحادیه اروپاست و واحد پولی این کشور نیز یورو میباشد و امتیازات تحصیل و زندگی یک کشور اروپایی را داراست.

زبان رسمی

🇬🇧زبان رسمی مالتا انگلیسی است و مردم مالتا به زبان انگلیسی مسلط هستند.

و دانشجویان نیاز به یادگیری زبانی غیر از انگلیسی برای ارتباطات خود ندارند.

سیستم آموزشی

سیستم آموزشی این کشور نیز همچنان پس از گذشت بیش از ۵۰ سال استقلال از انگلستان هنوز انگلیسی است.

‏🇪🇺 مالتا عضو معاهده شينگن است و متقاضیان اقامت در این کشور، امکان سفر به کشورهای حوزه شينگن را بدون محدودیت خواهند.
داشت

اشنايي با مالتا

انواع ویزای اقامت استرالیا

ویزای 189

انواع ویزای اقامت استرالیا ویزای 189 اقامت دائم استرالیا بوده و محدودیت محل زندگی ندارد.

حداقل 60 امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 189 لازم می باشد.

اگر رشته ی شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا SOL است امتیاز خود را محاسبه کنید. اگر 60 امتیاز دارید کافی است و می توانید اقدام کنید.

نحوه دریافت ویزای 189

ویزای 190

اقامت دائم استرالیا بوده و فقط 2 سال اول محدودیت زندگی در ایالت مشخص شده را دارید.

حداقل 60 امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 190برای متقاضی لازم می باشد.

با توجه به اینکه ایالت موردنظر نیز 5 امتیاز به شما کمک میکند، شما 55 امتیاز دیگر نیاز دارید.

اگر رشته شما در لیست مشاغل موردنیاز استرالیا STSOL یا SOL است امتیاز خود را برای این ویزا محاسبه کنید.

نحوه دریافت ویزای 190 با اسپانسر ایالتی

ویزای 489:

ویزای 489 اقامت 4 ساله ی استرالیا بوده در حالی که 2 سال اول زندگی خود را می بایستی در یکی از مناطق مشخص شده استانی باشید

و حداقل 1 سال مشغول به کار در آن منطقه باشید، البته الزامی نیست در رشته خود کار کنید.

از 60 امتیاز مورد نیاز، استانی که به شما دعوت نامه میدهد 10 امتیاز به شما کمک کرده و شما نیاز به 50 امتیاز دیگر دارید تا 60 امتیاز لازم برای ویزای 489 را بدست آورید.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

09120208754

02126293418

02126293407


5.0
04

نویسنده مطلب admin