تحصیل در مالتا

امتیازات تحصیل در مالتا:

مالتا یک کشور اروپایی و توریستی است در قلب دریای زیبای مدیترانه با آب و هوای دلپذیر و سواحلی زیبا که میتواند بهترین امکانات تفریحی را در اختیار علاقه مندان قرار دهد.

‏همچنین مالتا عضو اتحادیه اروپاست و واحد پولی این کشور نیز یورو میباشد و امتیازات تحصیل و زندگی یک کشور اروپایی را داراست.

زبان رسمی مالتا انگلیسی است و مردم مالتا به زبان انگلیسی مسلط هستند و دانشجویان نیاز به یادگیری زبانی غیر از انگلیسی برای ارتباطات خود ندارند. سیستم آموزشی این کشور نیز همچنان پس از گذشت بیش از ۵۰ سال استقلال از انگلستان هنوز انگلیسی است.

‏ مالتا عضو معاهده شنگن است و متقاضیان تحصیل در این کشور، ویزای تحصیلی شنگن را دریافت خواهند کرد و امکان سفر به کشورهای حوزه شنگن بدون محدودیت در طول تحصیل برای ایشان فراهم خواهد بود.

هزینه های تحصیل و زندگی در مالتا بسیار پایین تر از کشورهای غرب اروپاست و میتواند از این جهت خواستگاه بسیاری از علاقه مندان به تحصیل در اروپا با هزینه های مناسب باشد.

تحصیل در مالتا در کالج ها و دانشگاه انگلیسی خواهد بود، به این صورت که شعبه اصلی کالج و یا دانشگاه در انگلستان و شعبه دوم آن در مالتا می باشد و مدارک از انگلستان صادر میشود و امکان ادامه تحصیل در انگلستان نیز فراهم خواهد بود.

دوره های تحصیلی در مالتا:

1. دوره زبان انگلیسی:

دوره ها به دو صورت ۸ و ۱۲ ماهه و البته به صورت آکادمیک ارائه میگردد که دوره های ۸ ماهه برای کسانی که سطح زبان انگلیسی متوسطی دارند و دوره های ۱۲ ماهه مخصوص کسانی که سطح زبان پایینتری دارند می باشد.
ورود به این دوره ها نیازمند مدرک زبان نیست و فقط به صورت تلفنی و یا اسکایپ مصاحبه ای کوتاه انجام میگیرد که سطح زبان شما تعیین شود. همچنین این دوره ها هم برای کسانی که قصد ورود به دانشگاه های انگلیسی زبان را دارند مناسب است و هم برای کسانی که قصد ارتقای زبان انگلیسی برای اهداف کاری و یا مهاجرتی را دارند و‌ بهترین مسیر برای تکمیل مهارت های زبان انگلیسی برای ورود به دانشگاه های انگلستان و….

۲- دوره های فوق لیسانس مدیریت اجرایی یا MBA:

مدیریت اجرایی یکی از محبوب ترین رشته های تحصیلی این روزها در جهان به خصوص در کشورهای پیشرفته است، متقاضیان می توانند با داشتن مدرک کارشناسی و همچنین اگر زبان انگلیسی را در حد قابل قبولی مسلط بودند بدون نیاز به مدرک زبان (IELTS) برای این دوره ها ثبت نام کنند. همچنین کسانی که نتوانند مصاحبه زبان ورودی را با موفقیت طی کنند و یا سطح زبان انگلیسی مناسب این دوره را دارا نباشند می توانند یک دوره زبان انگلیسی را به صورت پیشنیاز در همان دانشگاه گذرانده (۳ماهه تا ۱۲ ماهه با توجه به سطح زبان متقاضی) و بلافاصله بعد از آن وارد دوره MBA شوند.
مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی MBA از شعبه اول دانشگاه در انگلستان صادر شده و امکان تحصیل در مقطع دکتری DBA در دانشگاه لندن برای فارغ التحصیلان نیز وجود دارد مورد تأیید وزارت علوم ایران نیز می باشد.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02126293418

02126211145

02126293407

 

اقامت اسان اروپا مهاجرت به کانادا استرالیا
اران مهر
تلفن: 02126293449

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *