انواع ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن
5 (100%) 6 vote[s]

انواع ویزای شینگن

🌀 ویزای نوع A :

انواع ویزای شینگن ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

🌀 ویزای نوع B :

ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

🌀 ویزای نوع C :

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

🌀 ویزای نوع D :

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

 انواع ویزای شینگن

❎ توجه

اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید،

دریافت ویزای توریستی و تجاری

درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید.

البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

ویزای شینگن توریستی

دریافت ویزای توریستی از کشورهای اتحادیه اروپا

برای راهنمایی و مشاوره تماس بگیرید

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن توریستی

  • اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  • اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  • روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد در صورت وجود
  • پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  • اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی
  • کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی
  • لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی
  • برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی
  • برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد زمینه فعالیت شرکت
  • پاسپورت قدیمی (در صورت وجود )
  • چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ……. میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02126293418

02126293407


5 (100%) 6 vote[s]

نویسنده مطلب admin