انواع ویزاهای استرالیا

انواع ویزاهای استرالیا

🌀♦️ انواع ویزاهای استرالیا ♦️🌀

✅ ۱- ویزاهای نیروی كار ماهر و متخصص
✅ ۲- ویزاهای تحصیلی
✅ ۳- ویزاهای ازدواج و نامزدی
✅ ۴- ویزاهای سرمایه گذاری
✅ ۵- ویزاهای توریستی

در گذشته به طور کلی ویزاهای مهاجرت از طریق مهارت (نیروی کار ماهر و متخصص) به چند دسته ویزاهای (175,176,475 از خارج استرالیا) و (ویزاهای 885،886،487 از داخل استرالیا) تقسیم بندی می شد که در حال حاضر به ۳ گروه کاهش می یابد و دیگر خارج یا داخل استرالیا بودن مطرح نیست.

🔴 دسته بندی این ویزاها عبارتند از

💢 ۱- ویزای
کلاس 189 جایگزین ویزاهای 175 و 885
(Skilled Independent)

💢 ۲- ویزاي
کلاس 190 جایگزین ویزاهای 176 و 886
(Skilled Sponsored)

💢 ۳- ویزای
كلاس 489 جایگزین ویزاهای 475 و487
(Skilled Independent Regional)

انواع ویزاهای استرالیا

ویزای کار استرالیا

ویزای کسب و کار استعدادهای درخشان

ویزای استعداد کسب و کار (مهاجر) به افرادی با حرفه ی کسب و کار موفق به عنوان صاحب یک کسب و کار یا افرادی با بودجه سرمایه گذاری در استرالیا اعطا می شود.

برای اقدام برای دریافت این ویزا نیازی به درخواست برای ویزای موقت نیست.

ویزای کار استرالیا

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02126293421

02126293449

مهاجرت به نیوزیلند

نیوزیلند انواع ویزاهای کاری را ارائه میکند که تقریبا همه آنها موقت هستند اما بعضی از آنها می توانند منجر به اقامت دائم شوند.

ویزای اقامتی دسته بندی مهاجر ماهر

این ویزا به کسانی تعلق می گیرد که به رشد اقتصادی نیوزیلند کمک خواهند کرد.

اگر مهارت، صلاحیت یا تجربه ای دارید که نیوزیلند به آن احتیاج داشته باشد می توانید برای دریافت این ویزا اقدام کنید.

این رده از ویزا بر اساس امتیازبندی در فاکتورهایی مانند سن، تجربه شغلی، صلاحیت ها و پیشنهاد اشتغال مهارتی است.

همچنین باید سن شما زیر 55 سال باشد و با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید،

سلامت و خصوصیات مورد نیاز را دارا باشید.

با این ویزا شما می توانید در نیوزیلند زندگی، کار و تحصیل کنید.

ویزای کار مهارت های ضروری

این ویزا برای اقامت موقت است اما مسیری را برای اقامت دائم نیوزیلند ارائه می دهد.

برای درخواست، شما نیاز به تجربه کار مشخص،

صلاحیت ها و ثبت نام شغلی برای کار در یک شغل از لیست کمبود مهارت های ما در درازمدت، و یک پیشنهاد برای کار در آن  موقعیت دارید.

مدت زمان این ویزا به مدت پیشنهاد کار شما و شرایط بازار کار بستگی دارد.

اگر شما یک پیشنهاد کاری در یکی از شغل های  موجود در لیست مهارت های مورد نیاز نیوزیلند داشته باشید

و صلاحیت ها و تجارب شما با آن همخوانی داشته باشد،

می توانید برای ویزای مهارت های کار ضروری اقدام کنید.

و اگر به مدت 2 سال در نیوزیلند به آن کار مشغول باشید و درآمد شما 45000$ نیوزیلند یا بیشتر باشد، می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

ویزای کاری استعدادهای درخشان (کارفرمای معتبر)

این ویزا برای افرادی است که به دنبال یک مسیر برای زندگی در نیوزیلند هستند و مهارتی دارند که توسط یک کارفرما معتبر نیوزیلندی مورد نیاز است.

اگر یک کارفرمای معتبر به شما یک کار تمام وقت ارائه دهد شما قادر خواهید بود برای دریافت ویزای کار در نیوزیلند اقدام کنید.

اگر به مدت 2 سال  به کار برای این کارفرما ادامه دهید ، می توانید درخواست اقامت دائم در نیوزیلند را بدهید.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02126293418

02126293407

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *