اقامت سوئیس

 انواع مختلف اقامت وجود دارد.

اقامت سوئیس متقاضی می تواند اجازه اقامت به دو روش دریافت کند:

تشکیل شرکت سوئیس (برای شرکت ها)
مالیات بر مالیات بر ارزش افزوده سوئیس (برای بازنشستگان)

برای سرمایه گذاران، تجار و شرکت ها، تشکیل شرکت سوئیس ایده آل برای اقامت دائم  است.

در حالی که مالیات بر ارزش افزوده سوئیس برای افراد ثروتمند یا بازنشستگان بیشتر مناسب است.

یک کشور خارجی در سوئیس استقبال می کند تا یک شرکت (در یک کانتی سوئیس) ایجاد کند

که زمینه ایجاد فرصت های شغلی و فرصت های اقتصادی برای شهروندان محلی سوئیس فراهم می کند

و در نتیجه به توسعه اقتصادی سوئیس کمک می کند.

صاحب این شرکت واجد شرایط دریافت مجوز اقامت در سوئیس است.

محبوب ترین فرم های یک شرکت در سوئیس GmBH / SARL (مانند LLC) و AG (برای شرکت ها) است.

کانتون زوج یکی از بهترین گزینه ها برای تشکیل یک شرکت به دلیل پایین بودن مالیات شرکت است.

حداقل سرمایه گذاری:

ممکن است اجازه دهید اقامت  با پرداخت یک مبلغ سالانه مالیات بر ارزش افزوده (Total Tax Tax) که مبلغ حداقل 150،000 فرانک (تقریبا 170،000 دلار) یا بیشتر بسته به کانتون انتخابی سوئیس (به استثنای زوریخ) می باشد.

این هزینه ممکن است تا 1 میلیون CHF یا بیشتر بسته به کانتون انتخاب شده باشد.

اقامت سوئیس برای افراد تحت دسته های مختلف – بازنشستگی، افراد ثروتمند و یا کارمند تجاری است.

هر کسی که می تواند حداقل هزینه را بپردازد، ملزم به اعلام درآمد و دارایی های جهان نیست.

بیشترین دنباله ای از کانتونهای سوئیس تحت این برنامه عبارتند

از برن، آپپنسلر، فریبورگ، جورا، ژنو، گرابودن، شوییز، نیدوالدین، سنت گالن،

والس، واد، لوسرن، تیکینو، اسلاتورن، اوبولدن، تورگاو و زوگ.

زمان پردازش:

زمان معمول برای دریافت مجوز اقامت  حدود 3-4 ماه است.

شایستگی:

برای واجد شرایط بودن برای اجازه اقامت سوئدی، معیارهای زیر باید باشد:

بدون مشاغل یا اشتغال در سوئیس
اولین متقاضی ساکن یا متقاضی خارجی نباید در 10 سال گذشته در سوئیس اقامت داشته باشد

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

09120208754

02126293418

02126293407

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *