اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری
5 (100%) 3 vote[s]

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری شرایط دریافت اقامت با ثبت شرکت در سوئد

– داشتن گذرنامه معتبر

– شما باید توانایی های خود را در زمینه کاری مربوطه ثابت کنید، همچنین داشتن تجربه در اداره شرکت نیز از شرایط کسب اقامت محسوب میشود

– آشنایی با زبان سوئدی و یا انگلیسی (در بعضی مشاغل و شرایط خاص، هردو مورد)

– شما باید به طور قاطع ثابت کنید که مسئولیت اصلی شرکت و اداره شرکت را بر عهده دارید. همچنین حداقل ۵۰٪ سهام شرکت را دارا باشید

– کالا های تولید شده و یا خدمات شرکت باید در سوئد عرضه شوند

– داشتن توانایی مالی برای تامین خود و خانواده (در صورتی که به عنوان همراه قصد اقامت در سوئد را داشته باشند.) برای ۲ سال اول اقامت شما در خاک سوئد

متقاضی 200.000 کرون
همسر 100.000کرون
به ازای فرزند 50.000 کرون

– داشتن برنامه کاری که شرکت را به سود رضایت بخشی برساند و توانایی تامین مخارج زندگی شما و خانواده خود را در مدت زمان آزمایشی(۲ سال) داشته باشد

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

روشهای اخذ اقامت اروپا

مهاجرت قانونی به اروپا به چند روش زیر امکان پذیر است:

 ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار

تهیه بیزنس پلن ثبت شرکت تامین سرمایه اولیه شرکت

سرمایه گذاری یا خرید ملک در این روش با سرمایه گذاری در ملک ،

مستغلات و صنعت ساختمان

و یا خرید اوراق قرضه دولتی امکان اقامت و مهاجرت وجود دارد.

لازم بذکر است در این روش کشورهای مختلف دارای محدودیت هایی متناسب با شرایط اقتصادی شان هستند.

روشهای مهاجرت اروپا

استفاده از قانون تمکن مالی

در این روش برای خانواده هایی که مطابق اسناد و مدارک معتبر،

درآمد ماهیانه ای معادل دو برابر متوسط درآمد مردم در اروپا دارند،

امکان اخذ اقامت برخی از کشورهای اروپایی وجود دارد.

مهاجرت از طریق کاری

1-در این روش برای افرادی که مهارت های حرفه ای بالا،

2-تحصیلات مرتبط،

3-سابقه کاری قوی و همچنین آشنایی با زبان کشور مورد نظرشان را دارند

با ارائه اسناد دال برتوانایی حرفه ای شان امکان مهاجرت به اروپا وجود دارد.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02126293418

02126293407


5 (100%) 3 vote[s]

نویسنده مطلب admin