اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

شرایط دریافت اقامت با ثبت شرکت در سوئد

– داشتن گذرنامه معتبر

– شما باید توانایی های خود را در زمینه کاری مربوطه ثابت کنید، همچنین داشتن تجربه در اداره شرکت نیز از شرایط کسب اقامت محسوب میشود

– آشنایی با زبان سوئدی و یا انگلیسی (در بعضی مشاغل و شرایط خاص، هردو مورد)

– شما باید به طور قاطع ثابت کنید که مسئولیت اصلی شرکت و اداره شرکت را بر عهده دارید. همچنین حداقل ۵۰٪ سهام شرکت را دارا باشید

– کالا های تولید شده و یا خدمات شرکت باید در سوئد عرضه شوند

– داشتن توانایی مالی برای تامین خود و خانواده (در صورتی که به عنوان همراه قصد اقامت در سوئد را داشته باشند.) برای ۲ سال اول اقامت شما در خاک سوئد

متقاضی 200.000 کرون
همسر 100.000کرون
به ازای فرزند 50.000 کرون

– داشتن برنامه کاری که شرکت را به سود رضایت بخشی برساند و توانایی تامین مخارج زندگی شما و خانواده خود را در مدت زمان آزمایشی(۲ سال) داشته باشد

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

اخذ اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری اقامت از طریق ثبت شرکت سوئد اقامت سرمایه گذاری آلمان اقامت سرمایه گذاری سوئیس اقامت سوئد از طریق ثبت شرکت اقامت سوئد از طریق خرید ملک اقامت سوئد از طریق کار ثبت یا خرید شرکت در سوئد خرید مغازه در سوئد دریافت اقامت سوئد دریافت اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری روش خرید مغازه در سوئد سرمایه گذاری در سوئد سرمایه گذاری و ثبت شرکت در سوئد مهاجرت به سوئد مهاجرت به سوئد از طریق ساخت ویلا هزینه ثبت شرکت در سوئد شرایط و راه های مهاجرت به سوئد ثبت شرکت در سوئد بهترین راه مهاجرت به سوئد روش های مهاجرت به سوئد مهاجرت و اقامت در کشور سوئد ویزای کار سوئد راهنمای کامل مهاجرت به سوئد اقامت دائم سوئد اقامت سوئد از طریق ازدواج اقامت سوئد از طریق تاسیس شرکت دوره زبان در سوئد وکیل مهاجرت سوئد تحصیل دوره زبان در سوئد

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *