اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری
Rate this post

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

شرایط دریافت اقامت با ثبت شرکت در سوئد

– داشتن گذرنامه معتبر

– شما باید توانایی های خود را در زمینه کاری مربوطه ثابت کنید، همچنین داشتن تجربه در اداره شرکت نیز از شرایط کسب اقامت محسوب میشود

– آشنایی با زبان سوئدی و یا انگلیسی (در بعضی مشاغل و شرایط خاص، هردو مورد)

– شما باید به طور قاطع ثابت کنید که مسئولیت اصلی شرکت و اداره شرکت را بر عهده دارید. همچنین حداقل ۵۰٪ سهام شرکت را دارا باشید

– کالا های تولید شده و یا خدمات شرکت باید در سوئد عرضه شوند

– داشتن توانایی مالی برای تامین خود و خانواده (در صورتی که به عنوان همراه قصد اقامت در سوئد را داشته باشند.) برای ۲ سال اول اقامت شما در خاک سوئد

متقاضی 200.000 کرون
همسر 100.000کرون
به ازای فرزند 50.000 کرون

– داشتن برنامه کاری که شرکت را به سود رضایت بخشی برساند و توانایی تامین مخارج زندگی شما و خانواده خود را در مدت زمان آزمایشی(۲ سال) داشته باشد

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02126293418

02126293407


Rate this post

نویسنده مطلب admin