اقامت تحصیلی فرانسه


اقامت تحصیلی فرانسه برای اقامت تحصیلی شما باید:
• نامه پذیرش از یک دانشگاه در فرانسه، دانشکده تحصیلات تکمیلی و یا مدرسه آموزش حرفه ای داشته باشید.
• منبع درآمد کافی برای امرار معاش، پوشش مراقبت های سلامت، هزینه های زندگی و تحصیل داشته باشید.
مهاجرت برای مدل های فشن
اتباع خارجی که برنامه دارند در فرانسه به عنوان مدل فشن فعالیت کنند باید مجوز کار از مقامات فرانسوی تایید شده توسط بخش محلی وزارت کار فرانسه را داشته باشند.
شهروندی (تبعیت)
در اینجا به بررسی برخی از شرایطی که شما باید به منظور تبدیل شدن به یک شهروند فرانسوی داشته باشید آمده است:
حداقل به مدت 5 سال (قبل از درخواست اقامت دائم) در فرانسه زندگی کرده باشید. برای سرمایه گذاران این مدت دو سال قبل از ارائه درخواست است؛
• دانش رضایت بخشی از زبان فرانسه داشته باشید؛
• گواهی پلیس ارائه دهید؛
• به خوبی در جامعه فرانسه ادغام شوید؛
• فعالیتی را که در ابتدا به شما اجازه ورود به فرانسه را داده بود ادامه داده باشید.

اقامت تحصیلی فرانسه

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *