اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اتریش

 

  • الزام به حضور حداقل 6 ماه در سال
  • الزام به ثبت نام و حضور فرزندان در مدارس
  • الزام به اجاره واقعی ملک
  • صدور اقامت 1 ساله در بدو ورود بعداز یکسال دوباره یکساله تمدید و سپس اقامت 3 ساله دریافت می نمایید.
  •  اقامت های تحصیلی به اقامت دائم منجر نمی شود .
  • الزام به پرداخت بیمه  سالیانه حداقل 800 یورو  برای هریک از اعضا خانواده
  • الزام به داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و یا مدرک A1 آلمانی
  • الزام به نشان دادن درآمد ثابت در ایران
  • نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.
  • زمان انجام این فرآیند بین 1 تا 1.5 سال به طول می انحامد. دلیل این امر محدودیتی است که اداره مهاجرت اتریش برای تعداد متقاضیان این نوع اقامت قائل است. زمان اقدام برای اخذ اقامت، سالیانه به مدت یک هفته در ماه ژانویه می باشد. در بهترین حالت در صورتی که پرونده متقاضی تا قبل از پرشدن ظرفیت ارسال شده باشد مجوز اقامت از طرف سفارت صادر خواهد شد. در غیر این صورت متقاضی باید تا ژانویه سال بعد منتظر بماند.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02126293418

02126211145

02126293407

 

 اقامت اتریش اقامت در اتریش اخذ اقامت قانونی اتریش اقامت تمکن مالی اتریش مهاجرت به اتریش وکیل مهاجرت اتریش تمکن مالی اتریش اقامت اتریش با خرید ملک اقامت اتریش سرمایه گذاری اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت اقامت اتریش با تمکن مالی اقامت آلمان از طریق تمکن مالی شرایط اقامت اتریش تمکن مالی مهاجرت به اتریش از طریق کار شرایط کار در اتریش اقامت دائم اتریش اخذ اقامت اتریش از طریق کار ثبت شرکت در اتریش اخذ اقامت اتریش از طریق ازدواج اقامت اتریش از طریق خود اشتغالی اقامت از طریق خرید ملک در اتریش اخذ اقامت تمکن مالی اتریش