اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اتریش

 

  • الزام به حضور حداقل 6 ماه در سال
  • الزام به ثبت نام و حضور فرزندان در مدارس
  • الزام به اجاره واقعی ملک
  • صدور اقامت 1 ساله در بدو ورود بعداز یکسال دوباره یکساله تمدید و سپس اقامت 3 ساله دریافت می نمایید.
  •  اقامت های تحصیلی به اقامت دائم منجر نمی شود .
  • الزام به پرداخت بیمه  سالیانه حداقل 800 یورو  برای هریک از اعضا خانواده
  • الزام به داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و یا مدرک A1 آلمانی
  • الزام به نشان دادن درآمد ثابت در ایران
  • نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.
  • زمان انجام این فرآیند بین 1 تا 1.5 سال به طول می انحامد. دلیل این امر محدودیتی است که اداره مهاجرت اتریش برای تعداد متقاضیان این نوع اقامت قائل است. زمان اقدام برای اخذ اقامت، سالیانه به مدت یک هفته در ماه ژانویه می باشد. در بهترین حالت در صورتی که پرونده متقاضی تا قبل از پرشدن ظرفیت ارسال شده باشد مجوز اقامت از طرف سفارت صادر خواهد شد. در غیر این صورت متقاضی باید تا ژانویه سال بعد منتظر بماند.

 

 اقامت اتریش اقامت در اتریش اخذ اقامت قانونی اتریش اقامت تمکن مالی اتریش مهاجرت به اتریش وکیل مهاجرت اتریش تمکن مالی اتریش اقامت اتریش با خرید ملک اقامت اتریش سرمایه گذاری اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت اقامت اتریش با تمکن مالی اقامت آلمان از طریق تمکن مالی شرایط اقامت اتریش تمکن مالی مهاجرت به اتریش از طریق کار شرایط کار در اتریش اقامت دائم اتریش اخذ اقامت اتریش از طریق کار ثبت شرکت در اتریش اخذ اقامت اتریش از طریق ازدواج اقامت اتریش از طریق خود اشتغالی اقامت از طریق خرید ملک در اتریش اخذ اقامت تمکن مالی اتریش

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *