اخذ پاسپورت دوم

اخد پاسپورت دوم ازجمله راههای مهاجرتی است که همواره متقاضیانی در سراسر دنیا دارد که تمایل دارند پاسپورت کشوری دیگر را اخذ کنند.

متقاضیان معمولا دلایل شخصی قانع کنندهای برای این تصمیم دارند،

حتی به وفور دیده شده که افراد با پاسپورت امریکایی نیز تمایل به دریافت پاسپورت دوم دارند!

با بررسی بیشتر متوجه خواهید شد که این افراد به دلیل مسائل مالیاتی است که تمایل به اخذ پاسپورت دوم و شهروندی کشور دیگری را دارند.

و بدین ترتیب میتوانند مالیات کمتری را در ارتباط با فعالیتهای تجاری خود پرداخت نمایند.

گروه دیگری از متقاضیان نیز به نسبت قدرت و ارزشمند بودن پاسپورت دوم درخواستی خود، امکان سفرهای بیشتری (بدون ویزا ) خواهند داشت.

و این انگیزه کافی برای اخذ پاسپورت دوم را به آنها میدهد.

بنابراین متقاضی میبایست دقیقا بداند که به چه منظور میخواهد پاسپورت دوم را دریافت نماید

و آیا با هزینه هایی که صرف این کار می نماید این تصمیم برای خود و خانواده اش مفید خواهد بود یا خیر ؟

لازم بذکر است که افرادی که به دلیل مسائل مالیاتی اقدام به دریافت پاسپورت دوم نموده اند.

میتواند با گشایش اعتبار تجارتشان را فعال نموده و در بانکهای بین المللی (بدون محدودیتهایی تحمیلی به شهروندان و تجار ایرانی) شماره حساب بانکی داشته باشند.

و از این طریق به مقاصد تجاری خود دست یابند و تجارتشان را رونق دهند.

کشورهای حوزه کارائیب از جمله:

سنت کیتس، سنت لوسیا، پورتوریکو، دومینیکا، پاناما، بلیز

کشورهای امریکای لاتین از جمله: مکزیک، گواتمالا، اوروگوئه

کشور ترکیه

لازم بذکر است اخذ پاسپورت کشورهای مذکور به دو روش ذیل امکان پذیر میباشد:

اهدا سرمایه نقدی به دولت کشور مطبوع

سرمایه گذاری در املاک آن کشور

لذا با توجه به مفصل بودن قوانین بین المللی و شرایط منحصر به فرد هر یک از متقاضیان و کشور مورد نظر ایشان،

برگزاری جلسه مشاوره خصوصی برای هر یک از متقاضیان محترم را توصیه مینماییم

تا با در نظر گرفتن تمام جوانب، قوانین حاکم و شرایط و بودجه تخصیصی متقاضی،

بهترین گزینه ممکن و خدمات را به هموطنان عزیزمان ارائه نماییم.

برای تعیین وقت مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

خلاصه ای از شرایط برخی کشورها:

دومینیکا

دومینیکا کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب است.

این کشور به دلیل اجازه‌ی دسترسی به ۱۱۰ کشور بدون نیاز به ویزا برای افراد زیادی، جذاب است.

برای اخذ اقامت این کشور دو راه پیش روی علاقه‌مندان خواهد بود،

پرداخت ۱۰۰ هزار دلار برای یک متقاضی یا ۲۰۰ هزار دلار برای یک خانواده ۴ نفره به صندوق ملی اصلاحات.

و یا سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات که سرمایه در آن باید حداقل ۲۰۰ هزار دلار باشد.

سنت لوسیا

سه راه برای اخذ اقامت سنت لوسیا وجود دارد:

پرداخت دست‌کم۱۰۰ هزار دلار به حساب صندوق ملی اقتصادی سنت لوسیا

سرمایه‌گذاری حداقل ۳۰۰ هزار دلار در توسعه املاک و مستغلات

سرمایه‌گذاری ۳/۵ میلیون دلار در یکی از پروژه‌های سرمایه‌گذاری از پیش تعیین شده

مالت

به سه روش می‌توان در مالت سرمایه‌گذاری کرده و به اقامت آن دست یافت.

اولین راه مشارکت غیرقابل استرداد حداقل ۶۵۰ هزار یورویی در صندوق ملی توسعه و امور اجتماعی کشور است.

راه دوم سرمایه‌گذاری دست‌کم ۳۵۰ هزار یورو در ملک یا قرارداد اجاره ملک به ارزش حداقل ۱۶۰ هزار یورو به مدت ۵ سال

و راه سوم خرید ۱۵۰ هزار یورو از سهام دولتی به مدت ۵ سال است.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۰۷

اخذ پسپورت دوم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *