اخذ ویزای فرانسه

اخذ ویزای فرانسه اخذ ویزای فرانسه تعیین وقت سفارت فرانسه
چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟
قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای فرانسه
مراحل اخذ ویزای توریستی فرانسه
ویزای توریستی فرانسه
ویزای شینگن
ویزای شینگن اتریش
ویزای شینگن ایتالیا
ویزای شینگن تحصیلی
ویزای شینگن تضمینی
ویزای شینگن توریستی
ویزای شینگن چیست
ویزای شینگن سوئد
ویزای شینگن فرانسه
ویزای شینگن یونان

ویزای شینگن شرایط و مدارک مورد نیاز

  • اصل گذرنامه با حد اقل 6 ماه اعتبار و کپی از آن
  • 2 قطعه عکس 6 در 4، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  • اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  • روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد در صورت وجود
  • پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  • اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی
  • کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی
  • لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی
  • برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی
  • برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد زمینه فعالیت شرکت
  • پاسپورت قدیمی (در صورت وجود )
  • چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ……. میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت.
  • ویزای شینگن شرایط و مدارک مورد نیاز

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

02126293418

02126293407

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *